Du är certifierad sportdykare och letar efter flytet, den där sköna känslan att avslappnat ta dig fram under ytan. Men – du känner dig lite vinglig och får inte till din dykning som tidigare. Du dyker alldeles för sällan men har inte heller riktigt någon att dyka med.

Allt detta händer den bästa inom alla former av idrott. Sportdykning är inget undantag – och vi kan erbjuda dig en lösning. Med över 1000 dyk i kroppen och bakgrund som teknisk dykare (IANTD) och som aktiv PADI Staff instructor, kan vi hjälpa dig att hitta tillbaka till dykningen när den känns som bäst.

Allt du behöver är en egen utrustning, egna fyllda flaskor och en vilja att dyka.

Jag erbjuder dig 1 dyk/dag för 750 kr inkl. moms, med genomgång och analys av ditt dykmönster med råd och tips. Du får, om omständigheterna tillåter det, en option att under samma dag köpa till ännu ett dyk för 250 kr inkl. moms.

Observera att detta inte är en kurs och du får inget certifikat. Här handlar det uteslutande om stöd från mig till dig att hitta tillbaka till en bra dykning.

Förkrav

Open Water Diver eller motsvarande

Lördagen och söndagen den 21-22 maj 2022

Z-DYK & BÅT och PADI Course Director Anna Axelsson erbjuder dig som är PADI Open Water Scuba Instructor – OWSI, möjligheten att ta nästa steg i din karriär, PADI MSDT. Genom att ha 5 Specialty Instructor certifikat och ha certifierat 25 dykare kan du ansöka om att bli PADI Master Scuba Diver Trainer.

PRIS:

6000 kr inkl. moms/person

Avgifter till PADI tillkommer. (37 GBP per delkurs samt MSDT ansökningsavgift 69 GBP). För tillfället erbjuds ”6-för-5” av PADI.

För mer information: MSDT-KURS-2022-05-21-22