Logga färgglad

Bakgrund

Lidingö Dykskola eller som det egentligen heter, Z-DYK & BÅT, grundades av Claude D Zacharias som är utbildad dykinstruktör i enlighet med PADI – Professional Association of Diving Instructors – vilket är den ledande organisationen inom dykvärlden. 

Vi är en dykskola i Stockholm vars ledord när det gäller dykningen är trygg och rolig! Vi är en del av PADI, världens största dykorganisation!

På den tiden det begav sig drevs verksamheten under firman Lidingö Dykskola men den verksamheten har nu helt uppgått i Z-DYK & BÅT. 

Verksamheten omfattar främst dykutbildningar inom ramen för PADI, Professional Association of Diving Instructors. Vi är ett PADI 5* Divecenter (S-5278).


Vi är också återförsäljare för en rad märken såsom SI-TECH, Waterproof, Tecline m.fl.

Fokus inom PADI ligger på färdighetsutveckling, säkerhet samt lokal miljökunskap vilket gör dykningen både trygg och rolig för dig som dyker med oss.

Vårt mål på är att främst ge dig verktygen för att fortsätta din fantastiska resa under ytan genom fortsättnings-eller specialkurser.

För oss handlar det om att lära ut dykning på ett så säkert sätt som möjligt och dela med oss så mycket som det bara går för att hjälpa dig att upptäcka den fantastiska vattenvärld som finns under ytan. För visst är det konstigt att vi vet så mycket om rymden men så lite om livet under vattenytan?

Med säkerheten i fokus

Eftersom vi har säkerheten i fokus har vi endast undantagsvis fler dykelever än 2 st per instruktör, på en och samma kurs. Därför tar vi lite mer betalat för den här exklusiviteten som vi ger till dig. Du får större uppmärksamhet och och mer tid för just din färdighetsträning. Av samma skäl har vi satt åldersribban något högre på vissa av kurserna än vad som annars kanske är brukligt.

Vi kan erbjuda fler PADI-utbildningar än de som finns listade. Kontakta därför oss om ni vill gå en utbildning som inte finns upptagen i kursutbudet. Finns det en vilja finns det alltid en lösning.

Vi älskar att dyka och vill at också du ska dela vår passion! Tveka inte – hör av oss till oss så tar vi dig vidare, the PADI way!

Vi är stolta över att ha drygt 20 års erfarenhet i tuberna, i både internationella och nationella vatten, och att kunna dela med oss av den erfarenheten i form av dykkurser både för den frälsta och den nyfikna. 

Varmt välkommen att dyka säkert med Z-DYK & BÅT!

Claude D Zacharias

PADI IDC Staff Instructor och innehavare av företaget.

Är du nyfiken på att läsa mer om vilka kurser som erbjuds? 

Lördagen och söndagen den 21-22 maj 2022

Z-DYK & BÅT och PADI Course Director Anna Axelsson erbjuder dig som är PADI Open Water Scuba Instructor – OWSI, möjligheten att ta nästa steg i din karriär, PADI MSDT. Genom att ha 5 Specialty Instructor certifikat och ha certifierat 25 dykare kan du ansöka om att bli PADI Master Scuba Diver Trainer.

PRIS:

6000 kr inkl. moms/person

Avgifter till PADI tillkommer. (37 GBP per delkurs samt MSDT ansökningsavgift 69 GBP). För tillfället erbjuds ”6-för-5” av PADI.

För mer information: MSDT-KURS-2022-05-21-22