Logga färgglad

Bakgrund

Z-dyk, eller Z-Dyk & Båt som det egentligen heter, grundades av Claude D Zacharias som är utbildad dykinstruktör i enlighet med PADI – Professional Association of Diving Instructors – vilket är den ledande organisationen inom dykvärlden.

På den tiden det begav sig drevs verksamheten under firman Lidingö Dykskola men den verksamheten har nu helt uppgått i Z-DYK. Verksamheten omfattar främst dykutbildningar men även viss försäljning av dykprylar liksom i förekommande fall underhåll av utrustning.

Fokus inom PADI ligger på färdighetsutveckling, säkerhet samt lokal miljökunskap vilket gör dykningen både trygg och rolig för dig som dyker med oss.

Vårt mål på Z-DYK är att främst ge dig verktygen för att fortsätta din fantastiska resa under ytan genom fortsättnings-eller specialkurser.

För oss handlar det om att lära ut dykning på ett så säkert sätt som möjligt och dela med oss så mycket som det bara går för att hjälpa dig att upptäcka den fantastiska vattenvärld som finns under ytan. För visst är det konstigt att vi vet så mycket om rymden men så lite om livet under vattenytan?

Med säkerheten i fokus

Eftersom vi har säkerheten i fokus har vi endast undantagsvis fler dykelever än 2 på en och samma kurs. Därför tar vi lite mer betalat för den här exklusiviteten som vi ger till dig. Du får större uppmärksamhet och och mer tid för just din färdighetsträning. Av samma skäl har vi satt åldersribban något högre på vissa av kurserna än vad som annars kanske är brukligt.

Vi kan erbjuda fler PADI-utbildningar än de som finns listade. Kontakta därför oss om ni vill gå en utbildning som inte finns upptagen i kursutbudet. Finns det en vilja finns det alltid en lösning!

Vi är stolta över att ha drygt 20 års erfarenhet i tuberna, i både internationella och nationella vatten, och att kunna dela med oss av den erfarenheten i form av dykkurser både för den frälsta och den nyfikna. 

Varmt välkommen att dyka säkert med Z-DYK & BÅT!

Claude D Zacharias

PADI Staff Instructor och innehavare av företaget.

Är du nyfiken på att läsa mer om vilka kurser som erbjuds?