Är du i behov av ny utrustning eller gasfyllning?

OBS OBS OBS OBS!

MAGISKT! Z-DYK & BÅT är från och med december 2021, återförsäljare för Thermalution – en fantastiskt bra värmeväst som bygger på infravärme där du nästan helt slipper besvärliga sladdar överallt och genomföringar m.m. Med Thermalution Yellow Grade 2.0 fjärrstyr du värmen och du har tre effektlägen. 

Vill du slippa frysa? Kontakta oss på sms, messenger eller skicka ett mail så hjälper vi dig vidare.

Du kan också använda väste också under våtdräkten – allt är helt vattentätt. Tänk dig själv hur frusen man kan bli efter ett längre dyk även i varmare vatten. Vilken lyx att då sätta på värmen – i en våtdräkt!!!Vi har ingen fancy butik med skyltfönster eller liknande eftersom vi vill träffa dig och hjälpa dig köpa rätt och smart!

Vi har vår verksamhetslokal på Lidingö med vår kompressor och all utrustning m.m.

Där kan självklart hitta både det ena och andra i utrustningsväg om du är intresserad. Det vi inte har hemma kan vi alltid ta hem för att hjälpa dig fullfölja dina dykäventyr.

Vi kommer inom kort att presentera smått och gott här på vad vi kan hitta hos oss, direkt utan att behöva vänta!

Vill du ha personligt stöd för att skaffa dig en fullständig utrustning går vi tillsammans genom dina behov och lämnar dig råd. Du betalar oss 250 kr/30 minuter inklusive moms och kan själv bestämma hur lång tid du vill att vi ska lägga ner tillsammans på att hitta rätt utrustning för dig.

Hör av dig om du letar efter något speciellt, eller kanske är nyfiken på vad du behöver för att uppnå just dina mål, så gör vi vårt bästa för att hitta det som passar just dig, från mask och snorkel till torrdräkt.


Behöver du fylla dina flaskor? Du hittar information om det här.

Betalning

Vi erbjuder betalning av tjänster och varor genom betalning via faktura, PayPal eller Swish. Vi tar inte emot kontant betalning och vi hanterar inte heller kortbetalningar.

Fraktkostnader (normala)

I regel skickar vi med PostNords förfrankerade blå påsar eller lådor. Många som ni handlar av har fasta priser som ibland är högre än produkten ni köper! Om vi får in en produkt efter det att ni talat om för oss vad ni vill ha och behöver skicka den till er så har inga påslag utan tar ut samma priser,  som posten tar. För 2021 gäller följande:

Blå påse S: 45 kr 190×130 mm (innermått) Utrikes – frankering + 30 kr.

Blå påse M: 62 kr 240×190 mm (innermått) Utrikes – frankering + 50 kr.

Blå påse L: 79 kr 340×240 mm (innermått) Utrikes – frankering + 100 kr.
Blå påse XL: 110 kr 390×290 mm (innermått) Utrikesfrankering + 130 kr. Maxvikt 2 kg inklusive förpackning.

Blå box M: 99 kr 310×240×26 mm (innermått) Utrikes – frankering + 100 kr.

Blå box L: 115 kr 340×215×115 mm (innermått) Utrikes – frankering + 130 kr.

Blå box S: 99 kr 220×180×70 mm (innermått) Utrikes – frankering + 100 kr.

Mer om priserna

De priser vi anger är dagsaktuella priser, Ibland handlar vi från utlandet och som alla vet är priserna på varor, särskilt de som importerats från länder utanför EU. fluktuerande. Momspåslaget varierar mellan 25, 12 eller 6 % moms. Alla priser redovisas inklusive moms och fraktkostnaderna är sär redovisade ovan i de olika förpackningsexemplen. Vid beställning av vara som omfattas av kostnader för införtullning tillkommer den kostnaden och betalas tillsammans med införselmoms i samband med leverans av beställda varor.

Vi reserverar oss för felskrivningar och tekniska problem i samband med prisangivelser och förbehåller oss rätten att makulera uppenbart felaktiga ordrar.

Detta sagt – vi bekräftar alltid en beställning av en tjänst eller vara innan vi verkställer ordern. På så sätt ska det inte uppstå några fel.

Om du inte hämtar ut din försändelse från oss

För varor som du som kund inte löser ut, debiterar vi en kostnad för returfrakt och hantering på totalt 500 kr. Vid skrymmande sändningar tillkommer kostnader enligt självkostnadsprincipen.

Ångerrätt

När du som är konsument,  köper varor eller tjänster på distans, till exempel via nätet, genom telefonförsäljning eller hembesök är du berättigad till 14 dagars ångerrätt.

Vi erbjuder inte distansköp utan förutsätter kontakt på ditt initiativ och genomgång av dina önskemål där vi har vår verksamhet och de varor vi för tillfället har i lager.

Skulle i förekommande fall distansavtalslagen (enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler) vara tillämplig gäller vid sådant förhållande lagen. 

Undantag från ångerrätten gäller för kurser. 

Om du är missnöjd

Om du vill reklamera en vara så kontakta oss på mail; zdykbat@gmail.com. När du kontaktar oss ska du uppge ditt ordernummer och förklara varför du inte är nöjd. Ta gärna en bild på det du köpt också och bifoga i mailet. Vi återkommer så snart vi kan till dig med besked om den fortsatta handläggningen.