TA DYKNING VIDARE MED EN EGEN DYKINSTRUKTÖR.

Vi strävar främst efter att hjälpa redan certifierade dykare att ta nästa steg, och då främst de som kommit en bit på väg och införskaffat sig det mesta i egen utrustning. Du som känner igen dig, kan med Z-DYK & BÅT få en exklusiv fortsättningsutbildning för bara dig med en instruktör som lägger ner all tid, kraft och energi på bara dig och ingen annan. Detta är ingen mainstream utbildning som du hittar hos vilket dykcenter som helst utan du får verkligen valuta för dina pengar och långt utöver vad PADI standards erbjuder.

Kostnaden för exklusiviteten varierar något från kurs till kurs med ligger vanligtvis på mellan 5 000 – 8 000 kronor inklusive moms. Utöver denna kostnad betalar du för eventuellt kursmaterial och certifikatkostnad i förekommande fall, allt enligt vid tidpunkten i fråga PADIs gällande prislista. I vissa fall behöver du komplettera din egen utrustning t.ex. en egen pocket mask, en tillkommande kostnad som du också får stå för.

VILLKOR

Luftfyllning  ingår i kurspriserna. Vi kan i mån av tillgång, hyra ut utrustning.

Du har 14 dagars ångerrätt från det datum du har betalat kursen.

Bokar du om kursen senare än 10 dagar innan kursstart tar vi ut en extra avbokningsavgift på 1000 kr.

För kurser som köps som gåva gäller också 14 dagars ångerrätt, räknat från det datum som anges på betalningskvittot.

För påbörjade kurser återbetalas ej kursavgift.

Har du använt del av kurspaketet återbetalas inte detta utan det anses förbrukat och detsamma gäller för brutna förpackningar i förekommande fall.

SKRÄDDARSYDDA EVENT

Vi skräddarsyr event och erbjuder också livräddningskurser till företag mot offert.